Categorieën
Games Online winkelen

Alles wat u moet weten over Xbox Live Gold

Xbox Live Gold

Xbox Live Gold geeft je toegang tot een enorme wereld aan content op Xbox One en Xbox 360, inclusief elke maand gratis games, exclusieve kortingen, multiplayer-ervaringen en meer. Maar wat doet Xbox Live Gold precies? Laten we eens uitgebreid kijken naar alles wat u moet weten over de Xbox Live Gold-service.

Wat is Xbox Live Gold?

Xbox Live Gold is de premium online gaming- en entertainmentservice voor Xbox. Een actief abonnement is niet vereist om toegang te krijgen tot veel van de kernvoordelen van Xbox, maar sommige functies zijn alleen beschikbaar voor leden. Met een actief abonnement kun je onbeperkt online multiplayergamen op Xbox One, zonder beperkingen of downloadkosten.

Je kunt ook elke maand twee gratis games krijgen van het Microsoft Games with Gold-programma en elke game voor meerdere spelers spelen op een ander systeem dan het jouwe, zelfs als je vriend geen actief lidmaatschap heeft.

Xbox Live biedt exclusieve deals in de Xbox Store en wekelijkse kortingen op geselecteerde games, naast andere voordelen zoals maandelijkse updates en een toegewijd klantenondersteuningsteam dat 24 uur per dag klaar staat om je te helpen.

Hoeveel kost Xbox Live Gold?

Xbox Live Gold kost € 9,99 per maand of € 59,99 voor een heel jaar, en het geeft je de mogelijkheid om elke game te spelen waarvoor een internetverbinding nodig is. Dit is de enige manier waarop je online multiplayer-games kunt spelen, die tegenwoordig steeds populairder worden omdat ze mensen van over de hele wereld in staat stellen met elkaar in contact te komen terwijl ze hun favoriete games spelen. Bovendien zijn er andere functies bij je lidmaatschap inbegrepen, zoals Xbox Game Pass waarmee je voor slechts € 9,99 per maand toegang hebt tot meer dan 100 titels op pc, PS4 en Xbox One. En dan is er nog Deals with Gold voor kortingen op games, films en tv-programma’s, en nog veel meer!

Wat houdt Xbox Live Gold in?

Xbox Live Gold heeft een exclusief lidmaatschap dat heel veel voordelen biedt. Om te beginnen kun je genieten van multiplayer-gaming in elke game waarin Xbox Live wordt ondersteund. Je krijgt elke maand gratis games en een handvol andere voordelen, zoals kortingen op bepaalde games en DLC’s. Dat is niet alles – Xbox live biedt ook toegang tot de volledige Xbox One-catalogus naast de steeds groter wordende lijst met streaming-apps zoals Netflix en Hulu. Je krijgt niet alleen al deze functies voor één lage maandelijkse prijs, maar lidmaatschappen worden automatisch verlengd, dus er is nooit gedoe met het verlengen van je lidmaatschap.

Hoe krijg ik Xbox Live Gold?

Er zijn twee manieren om Xbox Live Gold te krijgen. De eerste is Xbox Live Gold 3 maanden aan te schaffen via uw console of op internet. Dit abonnement kost slechts € 6,67 per maand en geeft je naast andere voordelen toegang tot online multiplayer-games. De tweede optie is om te kiezen voor Xbox Live Gold 12 maanden dit is een jaarabonnement. Voor slechts € 54,95 kost en je een jaar lang toegang geeft vanaf het moment van aankoop. Houd er rekening mee dat een Xbox Live Gold-lidmaatschap geen andere voordelen heeft dan multiplayer-gaming, dus als je alleen games voor één speler speelt, is dit misschien niet de moeite waard voor jou.

Wat zijn de voordelen van Xbox Live Gold?

Xbox live gold is de beste manier om online multiplayer-gaming op xbox te ervaren. Hier zijn enkele van de voordelen van een actief xbox live gold-lidmaatschap:

1. Exclusieve aanbiedingen

Xbox-leden kunnen profiteren van exclusieve aanbiedingen en kortingen, waaronder een maandelijkse korting op games.

2. Gameverhuur

Met gameverhuur kunnen gamers een game huren voordat ze beslissen of ze deze willen kopen.

3. Gratis games

Xbox-leden krijgen elke maand twee gratis games via het Games With Gold-programma. Er zijn ook ‘Xbox One Backward Compatible’-titels beschikbaar zonder extra kosten als je een actief abonnement hebt.