Categorieën
Huis, Tuin en Keuken Online winkelen

Stalen kruispoot kopen

Stalen kruispoot kopen 

Stalen kruispoot kopen, hiervoor kunt u bij tafelpoten.shop al vele jaren terecht. Dit model is niet meer weg te denken en is één van ons meest verkochte stalen tafelpoten. Niet alleen vanwege de stoere X maar ook omdat de stalen kruispoot in de meeste gevallen erg praktisch is.

Waarom kiezen voor stalen kruispoten?

Stalen kruispoten ? De meeste mensen kijken bij de keuze voor stalen tafelpoten enkel naar het design en kijken niet naar de voor- en nadelen van de verschillende modellen. Bij keuzen voor stalen kruispoten moet je je altijd afvragen hoeveel stoelen rondom de tafel je wilt plaatsen, of je op de kopse kant van de tafel wilt zitten. De voordelen van de stalen kruispoten liggen vooral bij de keuze voor een bankje aan de één zijkant van de tafel. Door de naar binnen lopende poten van de stalen X tafelpoten is het makkelijk in en uitschuiven op het bankje. Ook kan het bankje vaak binnen in de stalen kruispoten geschoven worden zodat het geheel zo compact mogelijk is. Een groot nadeel van de X stalen kruispoten is dat er vaak moeilijker aan de kopse kant kan worden gezeten, bij grote tafels kan dit nog opgelost worden door de stalen kruispoten verder naar binnen te plaatsen.

Het is daarom van belang dat u goed kijkt naar de hoeveelheid stoelen, bankje en de plaatsing ervan om zo de ideale tafelpoten X kruis tafelpoten te vinden voor onder uw tafel.

Nordstahl-Diamond-X
Nordstahl

Verschillende kleuren en afwerkingen voor stalen kruispoten 

Voor onze stalen X kruispoten hebben wij verschillende mogelijkheden voor de afwerking. Wij onderscheiden twee verschillende behandelingen, te weten, gepoedercoated X tafelpoten en thermisch verzinkte stalen kruispoten. De gepoedercoate stalen X tafelpoten verkopen wij in drie kleuren; transparant gecoat, zwart gecoat en wit gecoat. Bij de zwarte en witte poedercoating worden on stalen kruispoten eerst gestraald, door het stralen ontstaat het ideale stalen oppervlak voor het aanbrengen van de poedercoating.

De thermisch verzinkte kruispoten zijn vooral geschikt voor buitengebruik. De stalen X poten verkopen wij veel tuintafels. De thermisch verzinkte tafelpoot wordt door middel van een dompelproces aangebracht waardoor het zink zowel aan de binnen als aan de buitenkant van de stalen kokers aangebracht is. Door deze conservering blijven de stalen X kruispoten jarenlang roestvrij.

De meest stalen kruispoten verkopen wij in twee kokerformaten te weten 8×8 cm kokers en 12x12cm kokers. Meestal wordt een keuze tussen deze twee X tafelpoten gemaakt obv de grootte van de tafel. Maar natuurlijk is dit ook een persoonlijke smaak.

Stalen industriele onderstellen gemaakt door vakmann

Net zoals alle andere stalen X tafelpoten worden ook onze stalen kruis tafelpoten vervaardigd uit de mooiste stalen profielen en gelast door echte vakmannen.